Oefenavonden

Na je les hoeft het helemaal nog niet op te houden want dan komt , voor velen althans, het leukste moment van een danscursus nl. de vrije oefenavonden, die in principe iedere DSC_0857 (FILEminimizer)zaterdag + elke 2de zondag van de maand plaats vinden. Je kan dit best vergelijken met een avondje uit met vrienden.
Zo kan je op onze druk bezochte oefenavonden onder meer je aangeleerde danspasjes naar believen inoefenen ,met of zonder hulp van de aanwezige dansleraars, maar kan je tevens onder het genot van een drankje  een beetje bijkeuvelen, nieuwe contacten leggen, gewoon wat kijken hoe andere dansers het ervan afbrengen, genieten van de mooie muziek… kortom verstrooiing genoeg om er een gezellige avond van te maken.

Nieuw:

Gezien de huidige corona-toestanden is het max. aantal deelnemers echter beperkt en dient daarom iedereen vooraf in te schrijven  (ten laatste 2 dagen voor de oefenavond).

 

Oefenavonden zijn er:
iedere zaterdag om 21:00 u.
voorlopig nog iedere  zondag om  20:45u.

Let op:   wij zullen  gesloten  zijn op   24 & 25 okt   alsook op   14 & 15 nov.  Dan zullen er dus ook geen oefenavonden zijn.

 

Indien er uitzonderlijk  – o.a. tijdens vakantieperiodes of andere omstandigheden –  oefenavonden worden afgelast, wordt dit tijdig op onze website vermeld.

balando hier zit je goed